Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Blomsterbinding med FOF Djursland

Blomsterbinding - Pyntetræ og Juledekoration - Rønde

1-DAGS KURSUS

Denne aften bruger vi lærkegrene med godt med kogler på som inspiration.

Vi laver et pyntet træ som kan pyntes videre på (hvis ønsket). Til juledekorationen tager vi igen udgangspunkt i lærkegrene med kogler på som pynt uden brug af for meget grønt (hønsefod) og det medbragte lys og pynt.

Se flere kreative hold HER

Information

  • Dato 20.11.2024-20.11.2024
  • Adresse Rønde Skole
    Skrejrupvej 1
    8410 Rønde
  • Lokale Billedkunst
  • Bemærkninger Pyntetræ I skal i skoven og finde lærkekogle grene, godt med kogler på. 1 tyk gren som stamme. 1 potteskjuler ca. 15 cm høj og 15-20 cm i diameter. 1 rulle vindseltråd (sort), havesaks og ler. Juledekoration Lærke grene med kogler, 1 bloklys, Potteskjuler ikke for stor dog passe til et bloklys, 1 bloklys. Juleglaskugler - 3 stk. ca. 5 cm. og 3 lidt mindre. 3 Sitka kogler eller og 3 små fyrkogler. Lidt Hønsefod grønt. Ler. Limpistol og ca. 4-5 limstifter ( så I har rigeligt). Medbring eventuel egen forplejning til aftenen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.11.2024 18:30-21:15 Rønde Skole Ulla Hvidkjær Mikkelsen
Ulla Mikkelsen - Underviser hos FOF Djursland
Underviser

Ulla Hvidkjær Mikkelsen

Ulla H. Mikkelsen er uddannet Blomsterdekoratør, har arbejdet med faget i 42 år i både Australien og Danmark, har arbejdet i forskellige Blomsterbutikker og dygtiggjort sig selv. Kendt for sit glade jeg og sit smil.