Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Lav julebinderi hos FOF Djursland

Julebinderi

1-DAGS KURSUS

Lav selv din egen smukke lysdekoration og blomsterdekoration.

Med en helt anderledes teknik bruger vi lærkekogler, husløg, mos og metaltråd til at fremstille vores egen lysdekoration, der kan lyse op hele december måned. Efterfølgende fremstiller vi en meget smuk blomsterdekoration, som kan pynte hjemme hos dig selv eller gives som venindegave, med hvide blomster og helt uden brug af oasis. Altså du får 2 dekorationer med hjem, du selv har lavet.

Se flere kreative hold HER

Information

  • Dato 18.11.2024-18.11.2024
  • Adresse Grenaa, Pavillonen
    Kærvej 11
    8500 Grenaa
  • Lokale Billedkunst
  • Bemærkninger Du skal medbringe: et lille fad ca. 15 cm, en skål i diameter 15-20, ståltrådstang, limpistol, grensaks, blomsterkniv, ca. 1 liter tørre lærkekogler. Du må ikke selv medbringe forplejning, men cafeen er åben.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 18.11.2024 18:30-22:00 Grenaa, Pavillonen Hanne Utoft
Hanne Ultoft underviser hos FOF Djursland
Underviser

Hanne Utoft

Hanne har været i blomsterbrancen i 30 år og haft egen virksomhed siden 2007, Hanneutoft.dk
Uddannelsen som blomsterdekoratør, hos Sct Clemens Idé Butik i Århus og nu 15 år lange samarbejde med Tage Andersen i København og Sverige, har sat sit tydelige præg, i det æstetiske og kunstneriske udtryk.

Det hyggelige og terapeutiske i fordybelsen, effekten af at røre ved naturmaterialer og at være kreativ, er i høj grad lige så vigtig for Hanne,
som kursisternes glæde ved den færdige kreation.