Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Glaskunst for børn med FOF Djursland

Juleglas barn/voksen - Ebeltoft

1-DAGS KURSUS

Kom og nyd nogle hyggelige timer i glasværkstedet og lav skønne nisser eller julegaven til bedste.

Vi skal bruge fantasien og glassets fantastiske farver til at lave nisser, engle, juletræer, en skål til det lækre juleslik eller et julehjerte til at hænge i vinduet, det er kun fantasien der sætter grænser. 

Men kyndig vejledning bliver I introduceret til glassets magiske verden, og I lærer at skære i glas. Vi laver mønstre og figurer ved at lægge de farvede glasstykker oven på en basisplade, efterfølgende bliver glasset smeltet sammen i en glasovn.

Den voksne hjælper barnet undervejs. Vi arbejder med Bullseye glas, som findes i alle regnbuens farver.  

Glasset kan hentes efter 3 -4 dage.

Barnet skal være mellem 7-14 år.

Bemærk: Der må påregnes udgifter til materialer, dette afregnes direkte med underviseren.

Se flere familiehold HER

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 09.11.2024 13:00-16:00 Karin Tvilum, Privat Karin Tvilum
Karin Tvilum underviser hos FOF Djursland
Underviser

Karin Tvilum

I 2004 inviterede en kollega mig med på et glaskursus, og der tabte jeg mit hjerte til glasset. Lige siden har glasset været min store hobby, og gennem årene jeg har været på et utal af glaskurser for at få inspiration og lære nye teknikker.

Siden jeg fik eget værksted har jeg holdt kurser for familie, venner og venners venner, og jeg elsker at give min viden videre og se, at mine kursister, ligesom jeg selv, glemmer tid og sted når de får de skønne glasfarver i hænderne.