Skip to content
Lær at lave linoliumstryk hos FOF Djursland

Linoleumstryk - Grenaa

- lær den grafisk kunsts grundprincipper

Vi snitter motiver i linoleumsplader, valser trykfarve på og laver aftryk på papir. Processen giver dig kendskab til den grafiske kunsts grundprincipper og giver rig mulighed for at eksperimentere og lave mange variationer af samme motiv gennem farver og ved tilføjelser og forskellige papirtyper.

Linoleumstryk egner sig rigtig godt til tekstbilleder, men er også godt til organiske, figurative og abstrakte billeder. De teknikker vi gennemgår, kan du arbejde videre med derhjemme - også selvom du ikke har en grafisk trykpresse til rådighed.

Se flere kreative hold HER

Information

  • Dato 22.02.2025-22.02.2025
  • Adresse Grenaa, Vestre Skole
    Vestergade 7
    8500 Grenaa
  • Lokale Formning 1,Kærvej 5
  • Bemærkninger Materiale-liste tilsendes 14 dage før kursusstart. Linoleumsskære-sæt kan lånes på stedet. Der pålægges en materialeudgifter på 50-100 kr. til skæreplader, tryksværte mm.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 22.02.2025 10:00-14:00 Grenaa, Vestre Skole Lone Platz
Lone Platz underviser hos FOF Djursland
Underviser

Lone Platz

Lone har en BA i illustration fra Designskolen i Kolding og er også uddannet folkeskolelærer med linjefag i billedkunst.

'Jeg arbejder aktivt og freelance med alle former for billedkunst; primært tegning, tryk, maleri og grafisk design og elsker at fordybe mig og eksperimentere med kreative projekter - alene og sammen med andre. Jeg arbejder fast på deltid i pladebutikken MermaidMusic.dk og er afløser på Turistkontoret i Grenaa. Jeg bor sammen med min mand tæt på klinterne i Norddjurs - og elsker det!'