Skip to content

Vild bålmad med naturens egne ingredienser

Vild bålmad med naturens egne ingredienser

Lær at lave mad over bål og få kendskab til de spiselige, vilde planter, du kan finde i skoven og ved vandet.

Vi ud i det fri og lave mad over bål! Vi lader os inspirere af naturen omkring, når vi kokkererer, og samler urter, nødder, svampe og frugter i nærområdet til brug i maden. Vi kommer til at bruge forskellige bålpladser rundt omkring på øen, og råvarerne vil fortrinsvis være lokale. På dette kursus lærer du om grundlæggende madlavning over bål. At kløve brændet, opbygge bålet, styre varmen og tilberede maden. Vi skal bl.a. bage brød, lave desserter og gryderetter.

Maden er lokal, veltillavet og lækker, og omgivelserne er sublime, når vi kokkererer i naturens eget spisekammer og samtalekøkken.

Program:

Søndag den 2. juni, kl. 15-19, Bålhytten ved Snogebæk Mole
Vi starter med at få godt gang i bålet, hvorefter vi skal ud på tur i området og samle lidt vilde urter, blomster, tang, muslinger med mere til maden. Aftenens menu består af en forret, hovedret og dessert med råvarer sanket omkring bålhytten og i og ved vandet. Herunder tangsalat, hjemmelavet båndpasta med blåmuslinger, bålbagt appelsinbrownie til dessert – og mere til.

Værd at vide
Pris for deltagelse en enkelt gang er 275,- kroner.
Udgifter til råvarer af 100 kr./ person må påregnes, og afregnes direkte med underviseren.

Medbring egen tallerken, kniv/gaffel, kop og drikkevarer.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår via FOF Køge Bugt: Vild bålmad med naturens egne ingredienser (fof.dk)