Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

En formiddag i Grenaas tegn - Kulturdag og foredrag hos FOF Djursland

FOF Kulturdage / Kirsten Rønn Rinhack og Nina Adamsen – En formiddag i Grenaas tegn

TIRSDAG 19. NOVEMBER KL. 9.30-12.00 - Foredragsholder Kirsten Rønn Rinhack og Nina Adamsen

Foredrag om Grenaas udvikling gennem tiden og alle de gode historie om Grenaa og omegn

Kirsten Rønn Rinhack, mangeårig turismemedarbejder i Norddjurs, og Nina Adamsen, leder af Grenaa Egnsarkiv byder på en formiddag med fokus på den spændende historie og de utallige muligheder i Grenaa. 

Nina Adamsen indleder med ”Kend din by”, en fortælling om Grenaas udvikling gennem tiden fra købstad til industriby – og om nogle af de personer og begivenheder, der har været med til at forme byen. Der er mange gode historier at fortælle om Grenaa, både før og nu.

Kirsten Rønn Rinhack tager tråden op og fortæller om sit arbejde for at udbrede de gode historier i Grenaa og omegn, om samarbejder og udvikling, og om hvad man selv kan gøre for sit lokalområde. Vi kommer omkring byguider, nye initiativer og slutter af med en lille peptalk. 

Se flere foredrag HER

Information

  • Dato 19.11.2024-19.11.2024
  • Adresse Grenaa, Pavillonen
    Kærvej 11
    8500 Grenaa
  • Bemærkninger I prisen er inkluderet kaffe/the, en morgenbolle med smør og marmelade samt isvand. Tilmelding er bindende og kan efterfølgende ikke ændres.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 19.11.2024 09:30-12:00 Grenaa, Pavillonen Kirsten Rønn Rinhack

Kirsten Rønn Rinhack