Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Lotte Paarup foredrag om åndedrættet

Lotte Paarup - Kørekort til åndedrættet

ONSDAG DEN 25. SEPTEMBER KL. 19.00

Videnskaben er ikke i tvivl!

Skuespillere, sangere, sportsfolk, behandlere, erhvervsledere og ganske almindelige danskere er ikke i tvivl! Åndedrættet er noget vi er nødt til at tage os af i dag.

Dit åndedræt er nøglen til at regulere dit nervesystem og herigennem vitale funktioner som blodtryk, puls, stresshormoner, hjernebølger, mm. Åndedrættet er også essentielt for iltning af dine celler, det vil sige ilt er det ultimative brændstof til cellerne. Åndedrættet er også nøglen til en lang række fysiske sundhedsparametre, som fx en velfungerende core muskulatur, altså en sund ryg og stærk bækkenbund. Åndedrættet er også navigationsapparatet til livet, altså et konkret redskab til med det samme at give ro til nervesystemet. Det vil sige åndedrættet er et meget vigtigt redskab til din mentale sundhed. 

Alt dette og meget mere kan du lære om på foredraget om åndedrættet med Lotte Paarup. Du vil også få et konkret praktisk indblik i øvelser og grundregler for åndedrættet i hverdagen undervejs i foredraget. Lotte præsenterer dig for et minikørekort til din vejrtrækning. 

Du vil få svar på:
Hvorfor åndedrættet er så grundlæggende for alt andet i en krop fysisk såvel som mental
Hvordan vi som mennesker er designet til at trække vejret
Hvorfor og hvordan vi er designet til at bruge næsen som primære luftvej
Hvordan du med det samme kan begynde at arbejde med et mere optimalt åndedræt

OM LOTTE PAARUP

Gennem 15 år har fysioterapeut og åndedrætsekspert Lotte Paarup fordybet sig i vores vejrtrækning. I dag formidler hun vores magiske og vigtige åndedræt via hendes kurser og 135 timers åndedrætsterapeutuddannelse for fagpersoner. Og via hendes foredrag, workshops, bøger samt åndedrættet.nu til danskerne. På 3Dbreath.com fortæller Lotte også udlandet om hendes unikke åndedrætsarbejde, der adskiller sig en del fra den gængse tilgang.

Foredraget tilbydes i samarbejde med

Lungeforeningen logo FOF Djursland

Syddjurs Kommune logo

Se også workshop med Lotte Paarup HER

Se også kursus "Åndedrætslaboratoriet" HER

Se flere foredrag HER

 

Information

  • Dato 25.09.2024-25.09.2024
  • Adresse Kolind, Kolind+
    Bugtrupvej 33
    8560 Kolind
  • Lokale Multisal 1
  • Bemærkninger Tid for foredraget er ca. 2x45 min. ekskl. pause. Der sælges og signeres bøger i pausen. Dørene åbnes 18.30, der er unummerede pladser. Bemærk! Købte billetter til foredrag, rejser, udflugter o.lign. kan ikke refunderes.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 19:00-21:00 Kolind, Kolind+ Lotte Paarup

Lotte Paarup