Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Yang Yoga i Auning

Yang Yoga for alle - Auning - Gratis prøvegang

Begynder og let øvet niveau.

Vil du få en stærkere krop og mere mentalt overskud i form af energi og glæde? Så kom med på holdet!

Vi laver en yogaform kaldt "Yang" som er en energisk yoga form med en blanding af Hatha yoga og Vinyasa yoga. I Yang yoga har vi fokus på åndedræt, smidighed og styrke og vi bevæger os fra den ene stilling til den anden, afbrudt af små pauser."

Vi starter med åndedræt øvelser kombineret med gulv stillinger, og i takt med at sindet er faldet til ro og kroppen godt opvarmet, kommer vi op og stå og udfører dynamiske stående stillinger, hvor vi bevæger kroppen i takt med vejrtrækningen.

Midtvejs laver vi sjove balance øvelser der forbinder vores 2 hjernehalvdel, og vi udforsker kreative stillinger.

Til sidst afslutter vi med en en længere afspænding med dejlig afslappende lyd af sangskål i naturkvarts, som jeg selv medbringer og spiller med.

Se flere krop og bevægelseshold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 19:00-20:30 Kulturperronen - Auning Biblio Deborah Justo
Deborah Justo - Underviser hos FOF Djursland
Underviser

Deborah Justo

Déborah er 46 år gammel, og verdensborger halv fransk - halv argentinsk yogi

Hun har beskæftiget sig professionelt med forskellige kropslige discipliner som mavedans og ilddans (cirkus disciplin) i mange år i Danmark og i udlandet. De sidste år har hun arbejdet indenfor det pædagogiske felt i Danmark, i folkeskole, højskole, ungdomsskole, produktionsskole og aftenskole-regi, og er blevet enormt glad for at formidle sin yoga praksis til mennesker i alle aldre og med forskellige baggrund. 

Hendes baggrund som lærer har sat sit præg på hendes yoga undervisning, hvor Deborah elsker at bruge sin stemme og forklare de forskellige stillinger meget nøje og præcist, så alle kan følge med i deres egen krop og skabe forståelse indefra.