Skip to content
Dyrk motion hos FOF

Effekt - alsidig kropstræning -Kolind - Forlængelse

Få en sund krop, øget velvære - og måske mere overskud i hverdagen. Træningen tager udgangspunkt i EFFEKT programmet, og har fokus på mave, bækkenbund, ryg, ben, balder, arme og skuldre. Kort sagt hele kroppen bliver gennemarbejdet til hver træning.

Øvelserne er lette at lære og kan gradueres i sværhedsgrad, så alle kan være med uanset alder, størrelse og fysisk formåen. Anstrengelserne skal gerne resultere i forbedret muskel- og knoglestyrke, større smidighed, bedre balance og kropsholdning. Som udgangspunkt sluttes alle træninger af med let yoga og afspænding.

I løbet af få ugers træning mærker du en forskel! Effekttræning kan føles, mærkes og ses! 

Se flere krop og bevægelseshold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.04.2024 17:00-18:15 Kolind, Kolind+ Helle Jensen
2 Tirsdag 16.04.2024 17:00-18:15 Kolind, Kolind+ Helle Jensen
3 Tirsdag 23.04.2024 17:00-18:15 Kolind, Kolind+ Helle Jensen
Se alle Se færre
Helle Jensen underviser hos FOF Djursland
Underviser

Helle Jensen

Helle Jensen har 30 års erfaring med undervisning i gymnastik og træning fra idrætsforeninger på Djursland. Gennem tiden har hun arbejdet med alt fra børnegymnastik, motionsgymnastik, aerobic, zumba, ”mave-balle-lår”hold, inden fokus for alvor er kommet på alsidig og effektiv kropstræning med fokus på holdning, stablitet og glæde.  Udover uddannelsen som effektinstruktør er Helle også uddannet fysiurgisk massør.  Helle holder sig løbende opdateret op området og deltage jævnligt på kurser og uddannelser. 

I de seneste 2-3 år er interssen for yoga stødt til.  Helle har gennemført DGI’s yogauddannelse.