Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

blid yoga med FOF Djursland

Blid yoga - Feldballe -Gratis prøvegang

Dette yogahold er for alle uanset alder, køn og erfaring med yoga.

Holdet er for dig, der vil styrke din kropsbevidsthed gennem øvelser, der giver både styrke og flow i kroppen. Du vil bevæge dig i takt med åndedrættet, og der vil blive skabt et rum, hvor du kan være fuldt til stede i dig selv. Yogaen vil give dig en dybere kropskontakt og en følelse af fysisk og mentalt velvære, der giver overskud i hverdagen.

Da dette er et aftenhold, vil yogaen være blid og have fokus på at afrunde dagen. Vi slutter af med en guidet afspændingsøvelse. 

Se flere krop og bevægelseshold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 16:30-17:45 Feldballe Friskole Pernille Davidsen
Pernille Davidsen underviser hos FOF Djursland
Underviser

Pernille Davidsen

Mit navn er Pernille og jeg bor i Ebeltoft med min familie. 

Som yogalærer skaber jeg et særligt rum, der giver plads til at mærke indad, hvilket der er brug for, da vi lever i en verden, der ofte er ydrestyret. Der er mange fysiske, mentale og spirituelle fordele ved yoga, som er vigtige for os alle. Yogaen har været min følgesvend i mange år, og det har givet mig en dyb holistisk forståelse af sammenhængen mellem krop, sind, ånd og natur. Disse elementer er vi, i det moderne liv, ofte adskilt fra, og gennem yogaen vil vi forsøge at genforene os med dem. 

Jeg har en 200-timers kropsterapeutisk Hatha yogauddannelse fra Dansk Akademi for Kropsterapi. Desuden er jeg uddannet sociolog, og det er derfor naturligt for mig at have blik for den samtid vi lever i.