Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen og 2 x 2 billetter til valgfrit foredrag. Vi trækker lod hver måned blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.
Tilmeld nyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen og 2 x 2 billetter til valgfrit foredrag. Vi trækker lod hver måned blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.
Tilmeld nyhedsbrevNår vi skal lave Japansk mad sammen, skal vi udfordre vores smagsløg, men vi starter der, hvor vi alle kan være med, med sushi og gyoza. Vi skal også lave æbleskiver med blæksprutte og andre klassiske retter fra Japan. Mange af retterne vil kræve, at man komme forbi en orientalsk indkøbscenter. Vi ser sammen på "musthaves", så man let kan diske op med en ramen eller sushi.
Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.
Se flere madhold HER
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 18.03.2025 | 17:00-21:00 | Ebeltoft Skole | Anja Husted Rasmussen |
Underviseren på kurset er tidligere kok Anja Husted.
Anja er uddannet kok i 2013 ved Årslev kro. Anja har derfor en stor basis viden om det danske klassiske køkken.
Anja sætter en dyd i at lave mad fra bunden, samle råvarer i naturen og ser køkkenfordybelse som et fristed.