Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen og 2 x 2 billetter til valgfrit foredrag. Vi trækker lod hver måned blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.
Tilmeld nyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen og 2 x 2 billetter til valgfrit foredrag. Vi trækker lod hver måned blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.
Tilmeld nyhedsbrevBliv en del af et unikt madfællesskab, hvor vi dykker ned i kunsten at tilberede kød, robuste retter og sæsonens danske råvarer. På dette hold lærer du at skabe nye, lækre madkombinationer, der kan sætte prikken over i’et på både hverdagsmiddage og festmåltider.
Uanset om du er ung eller ældre, vil du på dette kursus finde inspiration og metoder, der kan bruges i dit eget køkken. Her får du både praktisk viden og spændende idéer til, hvordan du kan tilberede lækre retter, der imponerer – nemt og effektivt.
Og selvom vi står sammen om at skabe madoplevelser med sved på panden, vil der også være masser af plads til hygge, kammeratskab og et godt grin. Kom og vær med – lad os sammen skabe uforglemmelige madøjeblikke!
Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.
Se flere madhold HER
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 25.02.2025 | 17:00-21:00 | Rønde Skole | Anja Husted Rasmussen |
2 | Tirsdag 11.03.2025 | 17:00-21:00 | Rønde Skole | Anja Husted Rasmussen |
3 | Tirsdag 25.03.2025 | 17:00-21:00 | Rønde Skole | Anja Husted Rasmussen |
4 | Tirsdag 08.04.2025 | 17:00-21:00 | Rønde Skole | Anja Husted Rasmussen |
Se alle Se færre |
Underviseren på kurset er tidligere kok Anja Husted.
Anja er uddannet kok i 2013 ved Årslev kro. Anja har derfor en stor basis viden om det danske klassiske køkken.
Anja sætter en dyd i at lave mad fra bunden, samle råvarer i naturen og ser køkkenfordybelse som et fristed.