Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen og 2 x 2 billetter til valgfrit foredrag. Vi trækker lod hver måned blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.
Tilmeld nyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen og 2 x 2 billetter til valgfrit foredrag. Vi trækker lod hver måned blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.
Tilmeld nyhedsbrevMed inspiration fra den danske maskuline madscene, vil du på dette hold komme ind under huden på spændende tilberedning af kød, lækre solide retter, årstidens danske råvarer, brøddejens mange ansigter og nye lækre madkombinationer.
Holdet er for alle mænd, unge som ældre, som har lyst til at få inspiration til nye lækre retter og fremstillings metoder. Ideer og metoder der nemt kan bruges i eget køkken både til hverdag og fest.
På disse hold vil der udover lærerige og spændende timer med sved på panden, blive plads til holdånd, hygge og et godt grin.
Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.
Se flere madhold HER
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 22.01.2025 | 17:00-21:25 | Molsskolen | Rasmus Poulsen |
2 | Onsdag 05.02.2025 | 17:00-21:25 | Molsskolen | Rasmus Poulsen |
3 | Onsdag 19.02.2025 | 17:00-21:25 | Molsskolen | Rasmus Poulsen |
4 | Onsdag 05.03.2025 | 17:00-21:25 | Molsskolen | Rasmus Poulsen |
5 | Onsdag 19.03.2025 | 17:00-21:25 | Molsskolen | Rasmus Poulsen |
6 | Onsdag 02.04.2025 | 17:00-21:25 | Molsskolen | Rasmus Poulsen |
Se alle Se færre |
Jeg hedder Rasmus,er 51, bor på Mols.
Jeg er uddannet kok på et lille hotel, med flere år i branchen og arbejder nu som delikatesseleder