Skip to content
Hav det sjovt på balletskolen med Ying hos FOF Sydjylland

Balletskolen

Klassisk ballet er kendt for systematisk træning for at øge ens smidighed, styrke og rettelses af kropsholdning.

Balletskolen hjælper med at udøve bevægelser ud fra ens evner og glæde.

Man har mulighed for at udvikle sig i et sikkert miljø med sjov og leg, udover at man lærer ballet disciplinen og får glæde og tillid til bevægelse og udfordring under træning.

Husk at have enten gymnastikdragt, balletdragt og trikot eller tætsiddende træningstøj på. Det er også nødvendigt at have ballet springesko til timerne. Bemærk at dette ikke er gymnastiksko.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 03.04.2024 17:15-18:45 Idrætsbygningen Ying Chen
2 Onsdag 10.04.2024 17:15-18:45 Idrætsbygningen Ying Chen
3 Onsdag 17.04.2024 17:15-18:45 Idrætsbygningen Ying Chen
Se alle Se færre
Ying Chen
Underviser

Ying Chen

Underviser i både kinesisk og balletlignende motion siden 2016 hos FOF Sydjylland.

Som underviser i kinesisk
Jeg er uddannet cand.merc. i Danmark og ingeniør i Kina.

Med en kandidatgrad i økonomi og mere end 2 årtier i Danmark, har jeg en unik baggrund, der gør mig velegnet til at undervise i kinesisk sprog og kultur. Min økonomiuddannelse i Danmark, kombineret med min integrerede tilværelse siden 2003, fungerer som en kulturel bro, der letter forståelsen mellem kinesisk og dansk. Den praktiske erfaring, jeg bringer som bosat, beriger undervisningen med konkrete eksempler og casestudier fra begge kulturer.

Mine egne erfaringer med at lære dansk og tilpasse mig det danske samfund giver mig en unik forståelse og tålmodighed som sprogunderviser. Med en dobbelt uddannelsesbaggrund har jeg et internationalt udsyn, der kan bidrage til at forklare kinesisk indflydelse og kultur på verdensplan. Endelig kan jeg som borger med professionel erfaring fremme forståelsen for interkulturel kommunikation, hvilket er afgørende i dagens globaliserede verden. 

Som underviser i balletlignende motion
Ballet har haft en afgørende betydning i mit liv lige siden jeg stiftede bekendtskab med ballettræning for første gang i 2007. Glæden ved at danse og kærligheden for alle former for dans, er grunden til jeg underviser i ballet. Undervisningen er for alle aldre, hvor der altid er plads til, at man kan være sig selv og have det sjovt.

Jeg har trænet som klassisk balletkursist hos 3 klassiske balletdansere/undervisere i 8 år, og jeg mener at ALLE kan træne med balletøvelse som træningsform. Vi har alle brug for bedre koncentration, balance, styrke og fleksibilitet.

Vi tilpasser bevægelser og laver balletøvelser, så du føler dig glad og elegant. Dans er nemlig en rigtig god måde at få et godt fysisk og mentalt velvære på, samtidig med at man belønnes med en god kropsholdning og graciøse bevægelser.

Ved tilmelding

Vær opmærksom på, at det er den voksnes informationer, der skal tastes ind ved tilmelding.

Som gæstedansere i balletforestillingsnumre

Hav det sjovt på balletskolen med Ying hos FOF Sydjylland
Balletdelen i en barokmusikvideo 2023 i samarbejde med filmskolen i Århus.
Hav det sjovt på balletskolen med Ying hos FOF Sydjylland
Kulturskolens Gallafest 2022 i PULZION Hallen.