Skip to content
Vegetarisk madlavningskursus FOF

Madlavningskursus

Madlavningskursus

2451 Sund og velsmagende mad - Madlavningskursus

Sund mad er vigtig for både krop og sjæl. På dette kursus dykker vi ned i madens verden, hvor vi skal lave en masse skønne retter med fokus på velsmag og sundhed. Forvent en masse af årstidens bedste grøntsager, få inspiration til gode måder at få mere fuldkorn ind i din kost og spændende retter med bælgfrugter – alt sammen i form af simpel og velsmagende hverdagsmad.

Her er de røde bøffer ikke på menuen. Til gengæld får du en masse inspiration til sund hverdagsmad, propfyldt med smag, madlavningsteknikker og viden om, hvordan du sammensætter en god, sund og varieret kost, som også tilfredsstiller smagsløgene.

Vi skal arbejde med de gastronomiske grundsmage, sammensætning af retter, med kostråd og så skal vi på rejser til mange forskellige køkkener rundt omkring i verden og finde spændende smage og inspiration.

På med forklædet, og så tager vi afsted.

 

Tid: mandage kl. 17-19.55

Start d. 9. september 2024

Hjemkundskabslokalet Skovbakken

12 x 3 lektioner 1650 kr. + betaling for råvarer

Underviser: Dennis Kirkebæk