Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Portræt foto af Even Ramsland i sort-hvid

Fællesskab som Forandringskraft

Bliv dig inspireret til at skabe positiv forandring gennem fællesskab

Tag med på en rejse gennem fællesskabets magi og dets transformative kraft. Idræt og sociale aktiviteter er ikke blot motion og sjov; de er også et stærkt redskab til at tackle sociale udfordringer og skabe varig forandring.

I foredraget udforskes, hvordan idrætten, og det fællesskab den skaber, kan være en kraftfuld løftestang for social forandring. Vi dykker ned i, hvordan idræt giver os mulighed for at interagere på tværs af baggrunde og skabe et inkluderende rum, hvor vi mødes som ligemænd. Dette fællesskab fungerer som en bro, der overskrider sociale skel og forener os i vores stræben efter positive forandringer.

Rejsen fører os gennem historien om RECOVERY BULLS - et banebrydende initiativ, der begyndte som et lille projekt på en skolegård i det østlige Esbjerg i 2015. I dag er det vokset til en landsorganisation med afdelinger i 15 byer og med over 1500 mennesker tilknyttet fællesskabet. Hvert år afvikles over 2000 aktiviteter, der spænder fra sportsbegivenheder til sociale arrangementer og workshops.

Vi udforsker indsatserne og de konkrete resultater, der sammen er opnået, og ser, hvordan arbejdet har bidraget til at skabe en mere inkluderende og retfærdig verden.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 05.11.2024 19:00-20:30 Vejen Bibliotek Even Ramsland
Portræt foto af Even Ramsland i sort-hvid
Foredragsholder

Even Ramsland

Even Ramsland er født i 1984. Han er socialentreprenør og iværksætter, samt stifter og direktør af RECOVERY BULLS (et landsdækkende idrætsfællesskab for socialt udsatte).