Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Børnekunst: Skøre troldehoveder lavet af genbrugsmaterialer

Kreativt værksted med genbrug - spil og quiz

Slip fantasien løs i en kreativ hyggestund med børnene

Har du nogensinde overvejet, hvilke fantastiske kunstværker du kan skabe ved at kombinere en simpel blomsterpotte med plastdippedutter, farver og papirstrimler?

På dette kursus er I alle inviteret til at træde ind i Kreativ Klubs familieværksted. Her kan både børn og voksne hygge sig sammen og forvandle genbrugsguld af papir, plastik, gummi, metal og meget mere ved hjælp af limpistoler.

Vi vil udforske og inspirere hinanden til at skabe sjove og fantasifulde figurer. Glæd jer bl.a. til at lave kugle spil under dagens spil og quiz tema.

Underviseren vil starte med en kort fortælling, der hjælper med at sætte fantasien i gang. Vi har en række overskudsmaterialer til rådighed, som er designet til at tænde kreativiteten hos alle, uanset om I er øvede eller begyndere. Sammen vil vi udforske nysgerrigheden og skabe fantastiske eksempler på upcycling.

Alt er klart og lige til at tage ned fra hylderne, så I kan komme i gang! I er også velkomne til at medbringe jeres egne genbrugsmaterialer. Hvis I ønsker at male jeres figurer, kan I også købe tuber med akrylmaling af underviseren.

Så tag din familie, venner og børn ved hånden og skab gode minder sammen.

Kurset er tilrettelagt som en god fælles oplevelse og fordybelse for en voksen/forælder/bedsteforælder og 1-2 børn. Skriv gerne i tilmeldingen hvad jeres kombination er af antal børn/voksen.

Information

  • Dato 27.10.2024-27.10.2024
  • Adresse Grønvangsskolen
    Jacob Gades Alle 16
    6600 Vejen
  • Lokale Billedkunst
  • Bemærkninger Du er velkommen til at medbringe egne genbrugsmaterialer, men ikke et krav. Kom i tøj, der må blive beskidt, da maling og lim kan komme på tøjet. Tag gerne egne snacks og drikkevarer med. Max betaling pr. familie er 50 kr. til acrylmaling og der kan også købes tuber med hjem.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 27.10.2024 09:00-12:00 Grønvangsskolen Lisbeth Junker Mathiassen
Lisbeth Junker Mathiassen fra Kreativ Klub
Underviser

Lisbeth Junker Mathiassen

Jeg har mange års erfaring som voksenunderviser og har altid været ansvarlig for børneaktiviteterne ved familiens arrangementer. For et par år siden besluttede jeg mig for at starte Kreativ Klub for at bringe gode oplevelser til folk, hvor både børn og voksne kan skabe noget med deres hænder i en hyggelig atmosfære.