Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Gondola på kanal i Venedig i Italien

Italiano in caldo - Lad os holde det italienske sprog varmt

Online

Sommeren er en lang periode med afslapning, hvor du nemt kan glemme alt, hvad du har studeret. Dette lille, ikke krævende og lette hold er skabt til at holde dit italiensk varm på en munter og ikke-stressende måde.

Kurset er baseret på Snakkemedmax’ bog ”Via Libera Sotto l’ombrellone - 2”. Bogen er lavet af 10 kapitler. Hvert kapitel starter med en meget kort tekst, derefter er der fire forståelsesspørgsmål og fire grammatikspørgsmål (alle med løsninger). Så er der en diktat (folk kan lytte til den online); hvert kapitel afsluttes med nogle ”spil”.

I løbet af hver lektion vil man hver især modtage den samme slags øvelser, og derefter afslutter vi lektionen med at tale om personlig smag og oplevelser (i forbindelse med tekstens emne).

Niveauet på undervisningen er fra ”let øvede” og op efter (altså ikke ligefrem begyndere). Det er et sommerkursus, så også dem, der er lidt mere erfarne, kan deltage og holde det italienske ved lige.


Er du i tvivl om det er noget for dig?

Det er muligt at deltage i en gratis prøvetime den 27. maj kl. 17.30 ved at følge dette link.

Information

  • Dato 12.06.2024-14.08.2024
  • Adresse Online
  • Bemærkninger Ved tilmelding har mulighed for at få folkepensionistrabat, hvis du bor i Kolding Kommune. Du får et link tilsendt, når du har tilmeldt dig forløbet. Underviseren anbefaler, at du har papir, pen og lærebog klar. Lærebog "Via Libera sotto l'ombrellone - niveau 2" til 122 kr. købes direkte på Amazon (se link i beskrivelsen). Der er gratis prøvetime den 27. maj kl. 17.30 (se link i beskrivelsen).

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 12.06.2024 18:00-18:45 Online Gisella Paccoi
2 Onsdag 19.06.2024 18:00-18:45 Online Gisella Paccoi
3 Onsdag 26.06.2024 18:00-18:45 Online Gisella Paccoi
Se alle Se færre
Italiensk underviser, Gisella Paccoi
Underviser

Gisella Paccoi

Jeg er italiensk lærer, journalist og forfatter. Mine næsten 15 års undervisningserfaring i Danmark hjalp mig til at forstå, hvad der er de vigtigste "bjerge", som en person, der vil tale italiensk, skal bestige. Min rolle er at hjælpe dem med at klatre, mens de har det sjovt.