Skip to content
Computerskærm med Facebook på - med logo i topfanen og grafik af en tommel op med et hjerte over sig

Facebook i foreningen

Vil I som forening gerne stå stærkere på Facebook, men har ikke helt styr på alt det tekniske? Vil I gerne sikre jer, at der er styr på rettighederne, at jeres business-konto er sat rigtigt op, og at I når ud til den rette målgruppe?

Dette kursus i Facebook henvender sig til de foreninger, der gerne vil bruge Facebook som en aktiv salgskanal til at skabe flere medlemmer. Vi gennemgår den tekniske opsætning af Facebook og sikrer os, at I kommer rigtigt fra start. Vi udarbejder en kommunikationsplan til Facebook og ser, hvordan I nemt selv kan skabe godt indhold, der virker.

Medbring gerne jeres egen bærbare computer og alle relevante koder til Facebook.

Information

  • Dato 24.10.2024-24.10.2024
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Bemærkninger Medbring foreningens eller din laptop og alle relevante koder til Facebook.BEMÆRK: Der er en sandwich og isvand i pausen (gratis til alle tilmeldte).

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.10.2024 17:00-20:40 KUC Thomas Bang
Underviser

Thomas Bang

Thomas er partner og projektansvarlig i Reformator i Kolding.

Han har igennem de sidste mange år arbejdet med både fotografering, webprogrammering og sociale medier, video og timelapse-produktion. Han sørger bl.a. for at finde de helt tekniske løsninger til webdesign, der laves til kunder. Så når det kommer til kode og teknik sorterer det under ham.

Det er også Thomas, der er specialist på sociale medier og time-lapse-udstyr.