Skip to content
Maryna der illustrerer på en digital tegneplade

Sammen tegner vi digitalt

Er du nysgerrig på den digitale kunstverden? Vil du gerne lære at tegne smukke illustrationer på din egen computer, men er usikker på, hvor du skal starte? Så er dette kursus perfekt for dig!

På dette hold får du en grundig introduktion til digital tegning. Vi vil arbejde med et tegneprogram, der er velegnet til både begyndere og erfarne kunstnere. Uanset om du er helt ny i digital tegning eller allerede har lidt erfaring, vil underviseren tage dig gennem de grundlæggende teknikker og hjælpe dig med at opbygge dine færdigheder.

Du vil lære:

  • At navigere i programmets brugerflade og forstå de vigtigste værktøjer
  • Hvordan du opsætter og bruger en tegneplade
  • Grundlæggende tegneteknikker, såsom skitsering, inking og farvelægning
  • Tips og tricks til at optimere din arbejdsproces og skabe flotte illustrationer

Ingen forudgående kendskab til digital tegning er nødvendigt - blot din interesse og lyst til at lære! Tag skridtet ind i den digitale kunstverden og se, hvordan dine kreative ideer kan blive til virkelighed.

Vær opmærksom på det der står i bemærkningsfeltet på det enkelte hold.

Information

  • Dato 23.10.2024-04.12.2024
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 4.08
  • Bemærkninger Medbring egen PC. Hvis du har en tegneplade, må du gerne medbringe den. Hvis du ikke har en, så kan du leje en af underviseren for 100 kr. i kursusperioden. Du skal selv anskaffe dig programmet "Clip Studio Paint", som underviseren gerne hjælper dig med at downloade på din pc til første mødegang. Programmet koster ca. 30 kr. pr. måned.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 23.10.2024 19:00-20:50 KUC Maryna Lozova
2 Onsdag 30.10.2024 19:00-20:50 KUC Maryna Lozova
3 Onsdag 06.11.2024 19:00-20:50 KUC Maryna Lozova
Se alle Se færre
Maryna Lozova
Underviser

Maryna Lozova

Mit navn er Maryna, jeg er fra 2002 og studerer på Kolding Designskole. Siden jeg var 13 år, har jeg været dybt passioneret omkring digital kunst og animation. Gennem årene har jeg arbejdet med at illustrere og animeret i en række forskellige programmer, hvor jeg har fået erfaring med at kreere mennesker, dyr og alt hvad hjertet ellers kunne tænke sig. Jeg har også erfaring med professionel grafisk design.

Jeg har arbejdet med programmer som Photoshop, Illustrator, InDesign, Clip Studio Paint, FireAlpaca, Figma og Procreate. Min største passion er at fortælle historier gennem mine digitale illustrationer, og det glæder jeg mig til at dele med dig.