Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Hjemmelavet sort læder rygsæk/skuldertaske, der hænger i et træ i en solrig have (lavet af Inge Ryborg Lund)

Sy din egen taske

På dette kursus kan du lære at sy din egen taske. Den kan enten laves af nye materialer eller af genbrug. Det kunne være en gammel skindjakke, et par slidte jeans eller en nederdel der har fortjent en ny tilværelse.

I forhold til materialer medbringer underviseren diverse materialer, som kan købes. Det er både forskellige typer afstivning til tasker, lynlåse, hardware, taskemønstre mm. Men du er velkommen til at medbringe sit eget.

Ønsker du et specielt eller mere udfordrende mønster, skal du beregne en udgift til dette. Har du ikke prøvet at sy tasker før er det en god ide at købe et mønster.

Information

  • Dato 09.10.2024-30.10.2024
  • Adresse Hærvejsskolen (Rødekro)
    Skovbrynet 2
    6230 Rødekro
  • Lokale Håndarbejdslokale
  • Bemærkninger Medbring egen symaskine, diverse trykfødder og tilbehør til maskinen,alm. sygrej, materialer - gerne genbrugstof af jeans, skind og andet.Hvis du syr i skind er en teflonfod en god ting at medbringe. Skind og jeansstof kræver en god symaskine. Der kan købes et lille udvalg af materialer. Det kan være forskellige typer af afstivning til tasker, lynlåse,hardware, taskemønstre mm. Du er også velkommen til at medbringe dit eget taskemønster.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.10.2024 18:00-21:40 Hærvejsskolen (Rødekro) Inge Ryborg
2 Onsdag 23.10.2024 18:00-21:40 Hærvejsskolen (Rødekro) Inge Ryborg
3 Onsdag 30.10.2024 18:00-21:40 Hærvejsskolen (Rødekro) Inge Ryborg
Inge Ryborg Lund
Underviser

Inge Ryborg

Jeg er uddannet lærer og har altid været kreativ med stof, nål og tråd. Jeg syr og underviser i patchwork og tasker. Derudover syr jeg tøj til mig selv og mine børn. Jeg elsker at være kreativ. Det er i den proces hjernen både får ro når hverdagen er travl, men også får lov til at udvikle sig. Det er skønt at opleve, hvordan ens ideer kan udfolde sig til noget, der både er smukt og funktionelt.