Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
3D printer og eksempler på 3D printede ting

Kom godt i gang med 3D printeren

Har du en 3D printer eller overvejer du at anskaffe dig en? Vil du gerne have det optimale ud af dine print og de basale begreber på plads indenfor 3D print? Så er dette kursus noget for dig.

Vi kommer til at kigge på, hvordan du kommer hurtigt i gang med at printe emner eller modeller fra tegninger, som er tilgængelige på diverse 3D portaler. Vi kommer også til at arbejde med optimering af print og snakker om overvejelserne før, under og efter printprocessen.

Bliv klar til højtiderne og print dine egne dekorationer, print optimeringer til dit værksted, lav print til akvariet og praktiske print til dine hobbyaktiviteter, samt meget meget mere…

Information

  • Dato 09.09.2024-07.10.2024
  • Adresse Løgumkloster Distriktskole
    Grønnevej 1
    6240 Løgumkloster
  • Lokale Lokale 15 - IT service
  • Bemærkninger Der kan forventes en egenbetaling på max 400 kr til filament, hvis man ikke har det med hjemmefra. Prisen afregnes med underviser. Der må gerne medbringes egen pc og evt. egen 3D printer

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 17:15-19:00 Løgumkloster Distriktskole Kenneth Hoff Mosen
2 Mandag 16.09.2024 17:15-19:00 Løgumkloster Distriktskole Kenneth Hoff Mosen
3 Mandag 23.09.2024 17:15-19:00 Løgumkloster Distriktskole Kenneth Hoff Mosen
Se alle Se færre
Kenneth Hoff Mosen - underviser i 3D print
Underviser

Kenneth Hoff Mosen

IT og Gadget nørd med flair for alt hvad der har med bits, bytes, teknik, home automation, grafik og musik at gøre. Jeg har mit eget computer-værksted beliggende i Starup ved Haderslev, hvorfra jeg laver 3D print til netop IT-løsninger og herudover arbejder jeg som IT og AV ansvarlig, samt Makerspace vejleder på nogle skoler i Tønder Kommune.

Hvordan startede 3D print og 3D tegning for mig? Det startede med at jeg søgte efter nogle vægophæng til tablets og iPads til mit Smart Home automation projekt i hjemmet. Disse ophæng var, efter min mening, meget dyre og udvalget meget smalt. Under min søgen fandt jeg 3D tegninger, som kunne 3D printes og det førte til, at jeg købte min første 3D printer og nu er det blevet til alle mulige lækre print til hjemmet.

Mit kendskab til 3D tegning er 100% autodidakt tilegnet. Jeg har lavet masser af fejl og lært af dem. Jeg tegner selv primært i TinkerCad og her kan blandt andet nævnes reservedele til veteran motorcykler (dæksler ol.) dimser til forskellige holdere, skilte, små dele til computere osv. Herudover laver jeg remixes eller tilpasninger af allerede eksisterende tegninger fra de forskellige 3D portaler.

Der bør, efter min bedste overbevisning, stå en 3D printer i ethvert hjem, i enhver virksomhed og jeg er ret sikker på det bliver sådan, så tag forskud og hul på fremtiden inden for 3D print sammen med mig.