Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Kursister, der hælder chokolade ned i forme

Chokoladekursus - eksklusivt lille hold

På kurset lærer du at temperere og arbejde med ægte chokolade. Vi støber fyldte chokolader. koger og fylder ganache i form, samt laver forskelligt marcipan, inkl. 2 stk. fyldte chokolader, samt the/kaffe.

Information

  • Dato 03.12.2024-03.12.2024
  • Adresse Fylla Chocolate
    Slotsgaden 29A
    6270 Tønder
  • Bemærkninger Langt hår sættes op, da det er et produktionskøkken. Der skal forventes 150 kr. til materialer, som afregnes direkte med underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.12.2024 10:00-12:45 Fylla Chocolate Fylla Tjørnelund Jensen
Fylla Tjørnelund Jensen
Underviser

Fylla Tjørnelund Jensen

Jeg er uddannet chocolatier og driver mit lille chokoladefirma i Møgeltønder, Fylla Chocolate, hvor jeg producerer håndlavet kvalitetschokolade til private og firmaer, afholder flødebolle- og chokoladekurser, samt chokoladesmagninger og foredrag.