FOF teamet holder juleferie og er tilbage igen mandag den 6. januar
FOF teamet holder juleferie og er tilbage igen mandag den 6. januar
Foråret er på vej, og vi inviterer dig til at føle årstidens friskhed og delikate aromaer med vores inspirerende nye madkursus i marts. Dyk ned i en kulinarisk rejse gennem Italiens traditionelle retter og påskemad, der fremhæver forårets spæde råvarer og delikate smagsnuancer.
På dette kursus benytter vi os af typiske italienske råvarer i sæsonen, og du vil lære autentiske teknikker bag italiensk madlavning, så du kan bringe glæde og nydelse ind i dit køkken og tilføje nye retter til dit madlavningsrepertoire.
Slut dig til os i et muntert selskab, hvor vi over 3 aftener sammen tilbereder en 2-3-retters menu, der indfanger den unikke smag og duft af forår.
Underviser, Inger Harborg, der har boet i Italien i 28 år (spredt ud over fem forskellige regioner), vil dele hendes omfattende indsigt i det italienske madunivers med dig.