Skip to content
Bearnaisesauce

Den perfekte sauce - lær at mestre kolde og varme saucer

Har du altid drømt om at lave den perfekte sauce til dine gæster eller familie, men synes du aldrig når helt i mål?

Med dette forløb, kommer du til at mestre kolde og varme saucer.

Kan du teknikkerne, kan du herfra bygge videre på dem, og du vil altid ende ud med en ensartet og perfekt sauce.

Vi vil til slut smage og sammenligne de færdige saucer.

Efter hvert forløb, får du dine saucer med hjem.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 05.02.2025 18:00-20:45 Hærvejsskolen (Rødekro) Daniel Greve Rasmussen
2 Onsdag 19.02.2025 18:00-20:45 Hærvejsskolen (Rødekro) Daniel Greve Rasmussen
Kok og underviser - Daniel Greve Rasmussen
Underviser

Daniel Greve Rasmussen

Daniel Greve Rasmussen blev uddannet kok i 2006 med medalje.

Igennem sin karriere har han bl.a. arbejdet som kok for Danfoss familien, arbejdet på Michelin restauranten Geranium, vundet årets kok i Grønland, drevet Restaurant Bloom i Aabenraa, mm.

Daniel er uddannet i det franske køkken, som er grundkøkkenet i kokkeskolerne.

Daniel elsker at der er smæk på smagen, så Daniels køkken bærer præg af et fusionskøkken, hvor smage fra hele verden møder i hinanden.

Daniel valgte i 2023 at trappe ned på arbejdsbyrden, efter en indlæggelse, og arbejder nu til dagligt som køkkenleder i Børnehuset fladhøj i Rødekro, hvor han sideløbende underviser på FOF, og laver private dinings med sit firma Dining by echo.