Vi kommer hele vejen rundt, så du bliver tryg ved at arbejde med hele fisk med skæl, ben og glinsende øjne, og du forlader kurset med nye færdigheder og et repertoire af tilberedninger, der vil løfte dit fiskekøkken.
Vi starter med udskæring af fiskene, for dernæst at tilberede fiskene på forskellige måder - lige fra at rimme, stege, dampe, pochere og bage.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 27.11.2024 | 18:00-20:45 | Hærvejsskolen (Rødekro) | Daniel Greve Rasmussen |
2 | Onsdag 11.12.2024 | 18:00-20:45 | Hærvejsskolen (Rødekro) | Daniel Greve Rasmussen |
Daniel Greve Rasmussen blev uddannet kok i 2006 med medalje.
Igennem sin karriere har han bl.a. arbejdet som kok for Danfoss familien, arbejdet på Michelin restauranten Geranium, vundet årets kok i Grønland, drevet Restaurant Bloom i Aabenraa, mm.
Daniel er uddannet i det franske køkken, som er grundkøkkenet i kokkeskolerne.
Daniel elsker at der er smæk på smagen, så Daniels køkken bærer præg af et fusionskøkken, hvor smage fra hele verden møder i hinanden.
Daniel valgte i 2023 at trappe ned på arbejdsbyrden, efter en indlæggelse, og arbejder nu til dagligt som køkkenleder i Børnehuset fladhøj i Rødekro, hvor han sideløbende underviser på FOF, og laver private dinings med sit firma Dining by echo.