Skip to content
Yoga hos FOF Sydjylland

Yoga med De 5 Tibetanere

De 5 tibetanere – kom godt i gang

Et kort introduktionsforløb til de 5 tibetanere...

Du lærer De 5 Tibetanske Riter, så du er godt rustet til selv at fortsætte træningen derhjemme, hvis det er det du ønsker.

Måske vil du blot snuse til hvad de 5 tibetanere er - og mærke på egen krop, hvordan disse enkle, effektive øvelser styrker og fornyer din livsenergi.

Du vil opleve forbedringer på flere planer – både krop og sind tilgodeses.

Riterne kan sammenlignes med meditation i bevægelse. Øvelserne er skånsomme og kan udføres af alle uanset alder.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.01.2024 08:30-10:00 KUC Maj Britt Bøving
2 Onsdag 17.01.2024 08:30-10:00 KUC Maj Britt Bøving
3 Onsdag 24.01.2024 08:30-10:00 KUC Maj Britt Bøving
Se alle Se færre
Maj Britt Bøving
Underviser

Maj Britt Bøving

Jeg tror, mit kald og min interesse for at undervise, udspringer fra min personlige oplevelse af yogaen. Det er nærmest blevet en livsform, som noget man altid kan tage med sig, og jeg brænder for at facilitere folks egen oplevelse af, hvad yogaen kan gøre – at man fysisk kan opleve større smidighed og styrke, og mentalt mere ro, balance og overskud.

Det ‘rum’, vi deler, er noget helt specielt, og der er plads til alle, ligesom der er plads til nærværet i øvelserne. Og hvis man vil, er der meget mere i yogaen, og jeg uddanner mig løbende. Jeg har undervist hos FOF i godt 15 år og sætter pris på at være en del af en aftenskole, der samler os omkring et godt formål (klogere, sundere, gladere). Desuden underviser jeg i meditation, mindfulness og earthing, samt behandler multihandicappede med zoneterapi og massage. Jeg er mor til tre skønne piger (og en håndfuld hunde) og nyder at bo på landet, tæt på naturen.