Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Illustration af ben, der står ved en hvis skillevej hvoraf to pile går i hver deres retning

Livsdesign - design dit drømmeliv

Livsdesign er til dig som vil opgradere dig liv. Du får værktøjer til at transformere dit liv, så du kan opnå det liv, du ønsker og fortjener. Med værktøjerne kan du gøre dine drømme til virkelighed. Du kan bruge værktøjerne til at fjerne forhindringer i din hverdag og til at forebygge stress, da vi arbejder med at fokusere på det væsentlige. Livsdesign kan også anvendes til at manifestere resultater.

I livsdesign kigger vi på vores liv som en plan, og finder ud af, hvad der skal mere af eller mindre af, for at vi kan leve det liv, vi drømmer om. Vi lærer også om skyggesider, og hvordan de enten kan løfte os til at nå det mål vi har for vores liv, eller hvordan de kan forhindre os heri. Livsdesign er en individuel tilgang til at lære sig selv bedre at kende, acceptere dig selv, som du er, forandre adfærd, mv. - og hvad der er det rigtige for din ven/veninde eller ægtefælle, er ikke nødvendigvis det rigtige for dig.

Information

  • Dato 03.10.2024-31.10.2024
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 1.07
  • Bemærkninger Forvent 30-40 kr. til materialer til hele forløbet. Medbring papir og blyant eller pc.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.10.2024 18:00-20:45 KUC Jeanette Birkelund
2 Torsdag 10.10.2024 18:00-20:45 KUC Jeanette Birkelund
3 Torsdag 24.10.2024 18:00-20:45 KUC Jeanette Birkelund
Se alle Se færre
Underviser

Jeanette Birkelund

Jeg er fra ’71, gift og har fire børn. Jeg er uddannet cand.oecon. og HD i finansiering. Jeg har arbejdet med investeringsrådgivning, projekter, ledelse, økonomi og som gymnasielærer. Gennem årene har jeg fået en større bevidsthed om og interesse for personlig udvikling, og jeg har sideløbende med mit arbejde først uddannet mig til NLP mastercoach i livsdesign og skyggesider og senere til sundhedscoach. Disse uddannelser anvender jeg i arbejdet med at øge velvære, kropsbevidsthed og sundhed, og herved få det bedste ud at livet.