Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Lær massage teknikker til hjemmebrug hos FOF Sydjylland

Massage teknikker for begyndere - til hjemmebrug

Kom på velvære kursus og få en fuld oplæring i, hvordan kroppen reagerer efter en god massage i de rigtige punkter.

Alle kursister kan lære teknikker til kropsmassage, at bedre kende sin egen krop og hvordan hele kroppen hænger sammen - og lære hvor effektivt det er at massere fødderne.

En dejlig måde at være sammen med andre og komme i tæt kontakt ved at hjælpe hinanden gennem fodmassage og andre vigtige kropspunkter.

Et spændende, forfriskende og berigende kursus som kan bruges i dagligdagen sammen med familien, børn og venner.

Kurset er naturligvis ikke fysisk eller psykisk krævende, dvs. der vil være mere praktisk end teori.


Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi har sin oprindelse i Kina for omkring 5000 år siden. Der er dog ikke nogen dokumentation, der beviser den nøjagtige dato, da meget er gået tabt sammen med historien om kinesisk medicin.

Det er en simpel, naturlig, ikke-invasiv terapi, der sigter mod at stimulere kroppens indre helbredende kræfter, der giver fysisk, mentalt og følelsesmæssigt velvære.

Zoneterapi arbejder med den grundlæggende antagelse, at gennem stimulering af bestemte steder på fødder, hænder, ører eller ansigt, kan du hjælpe kroppen med bekæmpe forskellige former for fysiske og følelsesmæssige problemer.

I zoneterapi, antages det, at hvis et punkt (af fødderne, for eksempel) gør ondt, er der et problem i kroppen, som det er (enten fysisk, følelsesmæssig være).

Hvert punkt af fødderne er et område af kroppen. Og disse punkter kan bruges til at få kroppen til at fjerne eksisterende toksiner og lindre smerte.

Information

  • Dato 01.10.2024-14.01.2025
  • Adresse Grønvangsskolen
    Jacob Gades Alle 16
    6600 Vejen
  • Lokale klasselokale 3.12
  • Bemærkninger Der skal påregnes en udgift for hele forløbet på kr. 50,00 som betales til underviser ved 1. mødegang.Medbring 1 håndklæde og hjemmesko.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 01.10.2024 19:00-20:50 Grønvangsskolen Giovanni Paolo Zaglio
2 Tirsdag 08.10.2024 19:00-20:50 Grønvangsskolen Giovanni Paolo Zaglio
3 Tirsdag 22.10.2024 19:00-20:50 Grønvangsskolen Giovanni Paolo Zaglio
Se alle Se færre
Giovanni Paolo Zaglio
Underviser

Giovanni Paolo Zaglio

Jeg er en professionel smertebehandler fra Italien, med næsten 30 års erfaring.

Jeg har mit eget firma, hvor jeg arbejder med både private virksomheder, klinikker og almindelige folk, som har smerter og andre lidelser.

Beslutningen om at undervise er startet, fordi jeg har så meget viden om smerter og behandling til de forskellige lidelser uden at bruge medicin - og det kunne være fantastisk at videregive den viden, så den kan være til gavn for andre, som tror på den naturlige metode.