Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Kvinde der holder sig på panden

Menopausekursus

Forløb til kvinder med problemer i Menopausen, eller hvis du ønsker at forebygge symptomer, der kan opstå i den forbindelse

I Menopausen kan du opleve symptomer som hedeture, humørsvingninger, træthed, søvnbesvær, tørre slimhinder, hyppige blærebetændelser og måske får du svært ved at holde på vandet ved hoste eller grin. Det kan føles som at være blevet fremmed i din egen krop…

Over 3 undervisningsseancer kommer vi omkring både fysiske/yogiske øvelser med henblik på at skabe balance i din krop og dit hormonsystem.

Vi arbejder med træning og ikke mindst afspænding af bækkenbunden. Der vil være undervisning omkring, hvordan kroppen fungerer og hvilke forandringer der opstår i denne periode, som udløser symptomer der er ganske generende og i flere tilfælde nedsætter din livskvalitet. Der undervises i tiltag, så du på egen hånd kan afhjælpe og lindre ubehag og generelt at få kroppen tilbage i balance, så symptomerne aftager eller forsvinder. Der vil formidles viden om kost, urter, vitamin og mineraltilskud og homøopati.

Den første undervisningssession: Forstå din krop. Vejledning i kroppen og de ændrede hormonniveauer. Her ser vi på hvilke symptomer, det kan udløse. Der vil være yoga for hormonsystemet og kirtler i kroppen.

Den anden undervisningssession: Vi har fokus på symptomer, og hvordan vi kan ændre det via livsstil, kost, motion og urter. Vi tager udgangspunkt i hedeture, bækkenbund og problemer med urinveje (inkontinens og blærebetændelse). Træning og afspænding af bækkenbunden.

Den tredje undervisningssession: Symptomer og hvad vi kan gøre ved dem med vitaminer og mineraler, yoga og meditation. Vi kommer omkring de psykiske udfordringer omkring menopausen, træthed og søvnbesvær. Der vil være yoga og meditation for psyke og søvn.

Ved spørgsmål må Tine gerne kontaktes på telefon 20 74 96 00.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.10.2024 18:45-20:15 Bjerggadehuset Tine Schmidt
2 Torsdag 10.10.2024 18:45-20:15 Bjerggadehuset Tine Schmidt
3 Torsdag 24.10.2024 18:45-20:15 Bjerggadehuset Tine Schmidt
Tine Schmidt
Underviser

Tine Schmidt

Jeg er uddannet sygeplejerske, stresscoach og NADA akupunktør.