Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Lær fransk hos FOF Sydjylland

Fransk - Begynder 2

Har du gennemført Fransk - Begynder 1 eller tilsvarende? Så er du klar til dette niveau.

Målsætningen er at give dig et aktivt ordforråd, bedre kendskab til fransk og gøre dig i stand til, at klare hverdagssituationer på fransk. Her får du også mulighed for at bruge det, du allerede har lært, ved hjælp af "small talk", spil og aktiviteter. Her forbedrer vi udtalen, sætningerne og ordforrådet endnu mere.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 30.09.2024 17:00-18:50 Grønvangsskolen Rikke Amalie Vind Plomion
2 Mandag 07.10.2024 17:00-18:50 Grønvangsskolen Rikke Amalie Vind Plomion
3 Mandag 21.10.2024 17:00-18:50 Grønvangsskolen Rikke Amalie Vind Plomion
Se alle Se færre
Rikke Amalie Vind Plomion
Underviser

Rikke Amalie Vind Plomion

Jeg er efter 15 år i Frankrig vendt tilbage til Danmark, hvor jeg nu underviser i fransk, latin og religion i gymnasiet.

Jeg er universitetsuddannet cand.mag. i fransk og religionshistorie. Jeg har en del undervisningserfaring i fransk fra forskellige offentlige og private skoler og fra erhvervslivet, samt flere års erfaring som tolk og oversætter. Jeg har undervist i både udlandet og i Danmark.

Jeg har i min undervisning stort fokus på deltagernes unikke uddannelsesbehov og ønsker. Jeg planlægger nogle udfordrende og lærerige aktiviteter for at holde dem engagerede og beskæftigede på en sjov og hyggelig måde.

Jeg er en positiv, udadvendt person. Jeg brænder for fransk og Frankrig og har viet mit liv til at dele min passion med andre og lære dem det franske sprog og den franske kultur at kende.