Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Italiensk arkitektur

Italiensk - Begynder 1

Tager du gerne på ferie til Italien og drømmer du om at kunne præsentere dig selv, bestille lækker mad og drikke, spørge om vej og føre samtaler med de lokale på deres eget sprog? Så er dette kursus skræddersyet til dig, der ønsker at lære italiensk helt fra bunden.

På dette kursus lærer du udtale, får indblik i den grundlæggende grammatik og opbygger et beskedent ordforråd. Vi læser enkle italienske tekster fra tekstbogen og træner hverdagsdialoger på tomandshånd og i plenum. Desuden vil der indgå skriftlige øvelser som hjemmearbejde.

Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod at mestre det smukke italienske sprog.

Vær opmærksom på vigtige oplysninger under bemærkningerne på det enkelte hold.

Information

  • Dato 25.09.2024-11.12.2024
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 1.07
  • Bemærkninger Til undervisningen bruger vi tekstbogen ”Passaparola 1” og det tilhørende øvelseshæfte, begge tilgængelige fra forlaget Systime. Bøgerne kan også lånes på nogle biblioteker. Til første undervisningstime er det ikke nødvendigt at have bogen, da vi bruger fotokopier. Der vil også være en materialeudgift, på 50 kr. som afregnes direkte til underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 19:00-20:50 KUC Inger Harborg
2 Onsdag 02.10.2024 19:00-20:50 KUC Inger Harborg
3 Onsdag 09.10.2024 19:00-20:50 KUC Inger Harborg
Se alle Se færre
Inger Harborg
Underviser

Inger Harborg

Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.

Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.

Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.

Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.