FOF teamet holder juleferie og er tilbage igen mandag den 6. januar
FOF teamet holder juleferie og er tilbage igen mandag den 6. januar
Tager du gerne på ferie til Italien og drømmer du om at kunne præsentere dig selv, bestille lækker mad og drikke, spørge om vej og føre samtaler med de lokale på deres eget sprog?
Dette kursus er skræddersyet til dig, som har gennemgået 1. del af italienskkurset for begyndere, eller for dig som på anden vis har erhvervet et basalt kendskab til sproget.
På dette kursus bygger vi videre med udtale, grundlæggende grammatik og ordforråd til hverdagssituationer. Vi læser enkle italienske tekster fra tekstbogen og træner hverdagsdialoger på tomandshånd og i plenum. Desuden vil der indgå skriftlige øvelser som hjemmearbejde.
Tilmeld dig nu så du er klar til at begå dig sprogligt på din næste ferie i Italien.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 22.01.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
2 | Onsdag 29.01.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
3 | Onsdag 05.02.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
4 | Onsdag 19.02.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
5 | Onsdag 26.02.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
6 | Onsdag 05.03.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
7 | Onsdag 12.03.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
8 | Onsdag 19.03.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
9 | Onsdag 26.03.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
10 | Onsdag 02.04.2025 | 19:00-20:50 | KUC | Inger Harborg |
Se alle Se færre |
Jeg underviser hos FOF i italiensk og italiensk madlavning.
Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men min passion for det italienske sprog bragte mig i 1982 til Rom, for at lære italiensk helt fra bunden.
Det blev en lang rejse på næsten tre årtier, med bopæl i flere regioner. Jeg faldt totalt for Italien og italienerne, og beundrer deres evne til at nyde ”la dolce vita”, og at de stiller høje krav til kvalitet og smag i madlavningen. I 2023 deltog jeg i et 8 ugers kursus på kokkeskolen International Academy of Italian Cuisine i Lucca for at løfte min kokkekunst til et højere niveau og hente ny inspiration.
Når jeg underviser, kan jeg lide at dele ud af min skattekiste af kendskab til det italienske sprog, køkken og den italienske kultur - og at bringe kursisterne tættere på Italien.