Skip to content
Lær om Martinus' åndsvidenskab hos FOF Slagelse

Martinus' Åndsvidenskab

Martinus' Åndsvidenskab

Tænkeren og intuitionsbegavelsen Martinus (1890-1981) skrev tusindvis af sider om alverdens sociale, psykiske og åndelige problemer. I sine kosmiske analyser og pædagogiske symboler giver han et overskueligt overblik over livets udfordringer og sammenhænge samt det evige verdensbillede. Se også www.martinus.dk.

1. Vores udvikling som foster, barn og ung voksen set i et evighedsperspektiv: Hvad er det i virkeligheden, der sker, og hvordan er vi forbundet?

2. Vores nye sanseevne og kosmiske bevidsthed: Hvad sker der i fremtiden, når vi får intuition og sanser verdensaltets mening og sammenhæng?

3. Vores frie vilje som livets vigtigste art: Trods vores frie viljes begrænsning, så er dens brug det største ansvar, vi har i vores liv.

4. At holde sig selv i balance, mens verden er i uro: Bøn og meditation som hjælp til indsigt, overblik og ro.

5. Hvorfor er fremtidens ideelle føde den plantebaserede kost?: Livsstilssygdomme og udfordringer på den mentale sundhed kræver flere liv end Corona!

6. Fra mystik til åndsvidenskab – hverdagens pyramideindvielser: Ydre autoriteter afløses i takt med vores evolution af en indre visdom og autoritet. 

Filtrér