Skip to content
Kursus i fransk madlavning hos FOF

Det franske køkken

Vi laver en 3-retters menu og arbejder med nogle af de klassiske fremstillingsmetoder og retter fra det franske køkken, så du kan imponere din familie og dine gæster.

Giv besked ved tilmelding, hvis der skal tages hensyn til f.eks. allergier eller at du er vegetar.

Du kan tilkøbe passende franske vine pr. glas til indkøbspris. Husk at medbringe eget vinglas, forklæde, karklud og viskestykke.

Udgift til råvarer ca. 200 kr. (ekskl. vin) afregnes kontant/på MobilePay med underviseren.

Information

  • Dato 22.10.2024-22.10.2024
  • Adresse Antvorskov Skole
    Sejerøvej 1
    4200 Slagelse
  • Lokale Hjemkundskab, byg.C
  • Bemærkninger Udgift til råvarer ca. 200 kr. (ekskl. vin) afregnes kontant/på MobilePay med underviseren. Husk at medbringe eget vinglas, forklæde, karklud og viskestykke.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.10.2024 17:30-21:30 Antvorskov Skole Lars Skou Gøtterup
Underviser

Lars Skou Gøtterup

Lars, der er født i 1962, er iværksætter og arbejder indenfor beklædningsindustrien med egne firmaer i Indien og Portugal. Fra barnsben har Lars haft en passion for madlavning med fokus på det klassiske køkken, internationale madtraditioner og respekt for gode råvarer og familietraditioner.

Lars underviser i madlavning hos FOF og i andre sammenhænge, laver mad til private selskaber, studerer gamle kulturers madtraditioner, holder foredrag om mad og vin.

I 6 år boede Lars i Portugal og er kender indenfor portugisisk vin- og portvinsproduktion.

Følg med i Lars' aktiviteter på Facebook.