Kom og lær at lave fantastisk pizza efter napolitanske traditioner. Vi starter fra bunden med en basis pizzadej og arbejder os hen imod forskellige fordeje såsom poolish og biga.
Hver kursusgang arbejder vi både med teori og eksperimenteren med egne idéer, før vi bager pizzaerne ved over 300° C på bagestål. Du bliver også mester i at lave en simpel og aromatisk tomatsauce, og du får masser af tips til at opnå lignende resultater derhjemme – selv uden en professionel pizzaovn.
Kurset er for dig, der vil lære:
Det får du:
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 21.10.2024 | 17:30-20:00 | Antvorskov Skole | Mikkel Søndergaard Nielsen |
2 | Mandag 04.11.2024 | 17:30-20:00 | Antvorskov Skole | Mikkel Søndergaard Nielsen |
3 | Mandag 18.11.2024 | 17:30-20:00 | Antvorskov Skole | Mikkel Søndergaard Nielsen |