Skip to content
Træn dig glad på sommerhold i FOF

Træn dig glad - sommerhold

Motion er gavnligt for enhver, uanset alder og fysisk form. På dette hold vil du med kompetent vejledning og motiverende musik opnå en effektiv træning, der sigter mod at styrke dine ryg-, mave- og benmuskler.

Du guides igennem øvelserne med fokus på korrekt teknik, så du kan opnå optimale resultater og forbedre din generelle sundhed og velvære. Uanset dit nuværende fitnessniveau, er du velkommen til at deltage og nyde fordelene ved en aktiv livsstil!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 03.05.2024 10:20-11:30 Østre Skole Kristina Frost
2 Fredag 17.05.2024 10:20-11:30 Østre Skole Kristina Frost
3 Fredag 24.05.2024 10:20-11:30 Østre Skole Kristina Frost
Se alle Se færre
Underviser

Kristina Frost

Kristina er uddannet ergoterapeut og er certificeret Pole Dance instruktør. Hun brænder for at undervise, da hun herigennem kan motivere andre til mere bevægelse i hverdagen, opnå bedre holdning og smidighed i hverdagsaktiviteter - og så bliver hun også bare selv megaglad af at undervise og får en masse god energi af det.

Kristina har undervist de sidste 11 år, og hun finder allermest glæde ved at mærke hvordan den gode stemning og humør spreder sig på hendes hold. Hun lægger stor vægt på at hver enkelt deltager mødes i øjenhøjde, så deres specifikke mål og milepæle opnås.

"I min undervisning har jeg fokus på, at du som deltager opnår glæde, godt humør og selvfølgelig en sund, smidig, smertefri og stærk krop!"