Skip to content
Dyrk blid og skånsom yoga hos FOF

5 x Blid Yoga

Her er muligheden for en velfortjent pause fra hverdagens travlhed, hvor du kan slippe af med spændinger i både krop og sind.

Vi guider dig gennem dyb vejrtrækning, der hjælper med at bringe ro til sindet og frigive spændinger i kroppen. Ved hjælp af dynamiske bevægelser, arbejder vi blidt med hele kroppen og laver yogastillinger, der tillader os at dykke dybere ind i strækkene og forbedre vores kropsbevidsthed.

Fokus er på at opbygge styrke, forbedre bevægeligheden og finde balance. Vi afslutter med en dybdeafspænding for at lade roen sænke sig. Alle er velkomne, uanset erfaring med yoga.

Bemærk: Når du tilmelder dig et hensyntagende hold, skal du underskrive en tro- og loveerklæring ved kursusstart.  

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 10:30-12:00 Værkerne Signe Egelund Knudsen
2 Tirsdag 14.05.2024 10:30-12:00 Værkerne Signe Egelund Knudsen
3 Tirsdag 21.05.2024 10:30-12:00 Værkerne Signe Egelund Knudsen
Se alle Se færre
Underviser

Signe Egelund Knudsen

Signe Egelund Knudsen er uddannet yogalærer i kundalini, yin, aerial og terapeutisk yoga, som også indbefatter fysioterapeutisk yoga og hormonyoga. Hun har flere års undervisningserfaring i yin og kundalini yoga og er vant til at undervise på flere niveauer, hvor alle kan være med, og hvor hun så vidt muligt tager hensyn til den enkelte deltager.

Signe fortæller: "Jeg elsker at undervise i yoga og ønsker, at det skal fylde mere i mit liv, fordi det giver mig så meget glæde!"