Skip to content

Klima mad

Kom med på kursus og få de nemme, lækre – og sunde – veje til klimavenlig mad.

Det handler om hverdagen, og en eller flere kødfrie dage om ugen hjælper både klimaet og din krop! Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for kødet og op for det plantebaserede køkken.

Men hvordan laver man varieret og velsmagende hverdagsmad med f.eks. kikærter, bønner og linser? Hvordan bruger man sine gode råvarer op og undgår madspild?

Kom med på kursus og bliv klogere på de forskellige typer af bønner og bælgfrugter og lærer at lave velkomponerede middagsretter, som alle kan lide. Få gode basisopskrifter, som du kan eksperimentere videre med derhjemme til klima-kærlig mad!

 

Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren. 

Vejl. Pris 60 – 75 kr. pr. mødegang

Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 18:00-20:45 Højene Skole Mauro Dotta
2 Onsdag 25.09.2024 18:00-20:45 Højene Skole Mauro Dotta
3 Onsdag 02.10.2024 18:00-20:45 Højene Skole Mauro Dotta
Se alle Se færre
Underviser

Mauro Dotta

Underviser i flg. fag
Italiensk madlavning m.m. og italiensk

Faglig baggrund
Kok i restauranten La Maschera di Ferro i Hjørring