Skip to content

Nem og lækker mad med sæsonens råvarer

Nem og lækker mad med sæsonens råvarer

Løber du tør for inspiration og laver de samme retter igen og igen?

Lær at lave mad med sæsonens allerbedste råvarer. Ved at følge sæsonens udvalg varieres maden automatisk gennem året, og du får masser af velsmag, friskhed og sprødhed foræret.

På dette kursus tages der udgangspunkt i årstidens råvarer, primært grøntsager, men det kan også være frugt, krydderurter, svampe m.m. Du lærer at udnytte hele råvaren og opnå stor velsmag med mindst muligt arbejde.

Kurset er ikke et vegetarkursus, men frugt og grønt spiller hovedrollerne, hvad enten vi laver en suppe, en fond, en hovedret eller sylter. Omdrejningspunktet er hverdagsmad, og alle kan være med uanset niveau.

Smagsuniverset vil være bredt, og med krydderurter og krydderier trækker vi på inspiration fra hele verden. Det kunne f.eks. være en italiensk pastaret, en dansk frikassé eller en gryderet med inspiration fra Thailand eller Indien.

Hvis muligt, vil Karin medbringe frugt eller grønt fra egen have. På den måde opleves og smages råvarerne, når de er allermest friske.

Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren.

Vejl. pris 50 – 75 kr. pr. mødegang.

Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv.