På dette kursus får du inspiration til velsmagende retter til både hverdag og fest.
Vi laver 2-3 retters menu med mindst en vegan ret.
Vi reviderer mange klassiker og laver mad fra det meste af Europa, men også fra resten af verden.
Kurset er for nye vegetarer, men også for dig som ikke er vegetar, men gerne vil inspireres til at spise mindre kød.
Vi bruger fortrinsvis økologiske rå varer.
Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren. Vejl. pris 80-150 kr. pr mødegang.
Husk forklæde og små bøtter, hvis der er rester.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 13.02.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
2 | Torsdag 27.02.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
3 | Torsdag 13.03.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
4 | Torsdag 27.03.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
5 | Torsdag 10.04.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
6 | Torsdag 24.04.2025 | 18:00-20:45 | Bangsbostrand Skole | Isabelle Villard |
Se alle Se færre |
Jeg underviser på FOF i fransk, fransk madlavning og molekylær køkken.
Jeg er franskmand, fransklærer og kemilærer på VUC Aarhus, hvor jeg underviser kemi Online, HFe og GS.
Jeg bor i Frederikshavn.