Skip to content
Gert Hansen foredrag | FOF Københavns Omegn

Aktieseminar om teknisk analyse

Vi vil tage et kig på de mere tekniske faktorer i aktiemarkedet og dykker dybere ned i den Teknisk Analyse. Vi skal arbejde med, hvordan du kan analysere aktier, indeks, mm. ud fra Teknisk Analyse.

Vi kommer til at kigge på de mest effektive værktøjer indenfor Teknisk Analyse til at spotte trends, samt advarsler. Desuden hvordan du kan bruge Teknisk Analyse til at definere din risiko, samt opbygge en portefølje. Vi taler også om makro-tendenser og kombinerer dem med Teknisk Analyse.

Værd at vide:
Kurset henvender sig primært til let øvede investorer, som vil bygge videre på den viden om markedet de allerede har og få flere værktøjer til at handle ud fra.

Om Gert Hansen
Gert har beskæftiget sig med investeringer siden han var godt 20 år gammel og vil gerne dele sin store interesse og mere end 30 års erfaring med dig.
Han er uddannet bankassistent i Varde Bank og har ageret valutadealer i Varde Bank, Jyske Bank og Danske Bank igennem sin lange karriere.
 
Han har desuden været med i den succesfulde podcast "Millionærklubben", hvor han har kastet lys over investeringens mange udfordringer gennem sin store erfaring med investering i valuta m.m. Han har skrevet i Børsen samt Politiken omkring investeringer. Gert kører sideløbende med sin virksomhed G.H. Investering, aktiegruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker" på Facebook - med stor succes. Han har de seneste 14 år siddet som privatinvestor.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 30.11.2024 10:30-15:00 Taastrup Kulturcenter Gert Hansen
Gert Hansen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Gert Hansen

Gert Hansen har 33 års erfaring fra investering, bl.a. 21 år som professionel investor/trader i store danske banker og 12 års erfaring som privat investor. Det har givet ham stor erfaring indenfor investering i aktier og valuta og et stort kendskab til markedsmekanismer. Gert taler i et sprog, der er til at forstå. Gert Hansen har været med under de store kriser som EMS-krisen, Finanskrisen, 9/11 og coronakrisen. Han har været i Børsen samt i radioprogrammet Millionærklubben.