Skip to content
Tilmelding
Tilmeld dig på www.fof.dk/da/kbh-omegn, tlf. 4399 9011 eller på kontoret. Din tilmelding er først endelig, når vi har modtaget din betaling. I henhold til Folkeoplysningsloven skal fødselsdato, navn og adresse oplyses ved tilmelding. Ved kurser uden for egen kommune, skal der oplyses fuldt cpr. nr. Mød aldrig op uden at være tilmeldt!
Umiddelbart efter din tilmelding vil du modtage en tilmeldingsbekræftelse med praktiske oplysninger om den pågældende kursusaktivitet samt en faktura som kvittering på dit køb. Hvis der ikke sker ændringer på dit kursus eller arrangement, modtager du ikke yderligere informationer fra os inden kursusstart.
Kursusgebyr
Prisen for kurset dækker administrationen, andel i lærerlønnen, lokaleleje og på udvalgte kurser materialer. Eventuelle ekstraudgifter til materialer og madvarer kan forekomme og afregnes direkte med holdets undervisere.
Kursusinformation
Ved tilmelding giver du automatisk samtykke til, at FOFs administration og undervisere må kontakte dig via mail, sms og brev i forbindelse med din deltagelse på et hold eller et arrangement.
Dette kan f.eks. være i forbindelse med sygdom hos underviser.
Omlægning af undervisning
Vi forbeholder os retten til at omlægge undervisningen, f.eks. flytning af lokale eller undervisningssted, nedjustering af antallet af deltagere på holdet, afholde undervisningen med en ny underviser pga. forfald eller med en vikar ved sygdom. Ved omstændigheder FOF ikke er ansvarlig for, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning.
Afmelding og tilbagebetaling
Ønsker du at annullere din tilmelding, kan tilbagebetaling kun ske indtil 3 uger før kursets planlagte startdato, dog fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 150,-.
Er der mindre end 3 uger til kursusstart, er indbetalingen bindende og refunderes ikke. Bliver et hold mod forventning ikke etableret, refunderes det fulde kursusgebyr.
Følgende berettiger ikke eller delvis fuld tilbagebetaling:
* udsættelse af kursusgange
* ændring af mødetid
* vejrforhold
* prisændringer
* ændring af underviser
* ændring af undervisningssted og mødested
Bemærk: På debatarrangementer, arrangementer, foredrag, teaterforestillinger, koncerter, byvandringer, rundvisninger og rejser er dit køb bindende. Vi refunderer kun pengene hvis arrangementet aflyses.
Fortrydelsesret
Køb af kurser, foredrag og lignende hos FOF Københavns Omegn er ikke omfattet af fortrydelsesretten jf. forbrugeraftalelovens §18, stk 2 - nr. 12
Force majeure
Hvis der er tale om situationer, som vi ingen kontrol har over eller ikke kan forudsige, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning. Det kan f.eks. være, hvis et bassin lukkes på grund af forurening eller lokaler lukkes på grund af skybrud. I tilfælde af force majeure vil du ikke få reduktion af det indbetalte beløb.
Billetter
Der udsendes et mødebrev til koncerter, debatarrangementer og udvalgte udflugter via mail ca. 1 uge før arrangementets afholdelse. Mødebrevet fungerer som din billet til arrangementet. Du kan medbringe den fysisk eller vise den på din telefon ved ankomst til FOFs værter eller guider.
Forhåndsreservationer
Når du har været tilmeldt et sæsonhold hos FOF Københavns Omegn, reservere vi som en særlig service en plads til dig på samme hold i den kommende sæson.
Tilskud
Kan jeg få rabat eller tilskud?
Nogle kommuner giver reduktion i prisen for pensionister og efterlønsmodtagere, andre gør ikke. Er du bosat i en kommune, som tilbyder en rabatordning, kan du gøre brug af denne på vores kurser og arrangementer. Indgår madvarer eller drikkevarer som en del af kurset eller arrangementet, gives der ikke tilskud.
Rabatordninger Ballerup, Glostrup, Høje Taastrup og Vallensbæk Kommune
Ballerup, Glostrup, Høje-Taastrup og Vallensbæk Kommune giver IKKE reduktion i prisen for pensionister og efterlønsmodtagere.
Rabatordninger Albertslund Kommune
Pensionister og efterlønsmodtagere bosiddende i Albertslund kommune får 30% i rabat. Der ydes tilskud til kurser der afholdes både i og uden for kommunen. Dog ydes maksimalt kr. 800,- i tilskud per kalenderår.
Rabatordninger Herlev Kommune
Pensionister og efterlønsmodtagere bosiddende i Herlev kommune får 30% i rabat. Der ydes kun tilskud til kurser, der afholdes i Herlev kommune.
Rabatordninger i Brøndby Kommune
Pensionister, efterlønsmodtagere og arbejdsledige over 50 år bosiddende i Brøndby Kommune får 50% i rabat til undervisning, foredrag, studiekreds og debatarrangementer, under forudsætning af, at undervisningen afholdes i Brøndby Kommune.
Rabatordninger i Rødovre Kommune
Pensionister, efterlønsmodtagere og arbejdsledige bosiddende i Rødovre Kommune får kr. 11,00 i tilskud pr. undervisningslektion. Til foredrag gives der en rabat på kr. 11,00. Der ydes kun tilskud til kurser, der afholdes i Rødovre Kommune.
Undervisning
En lektion er på 55 minutter, hvoraf de sidste 10 minutter kan anvendes som pause. På de fleste bevægelseshold er pausen fratrukket i undervisningstiden. Et foredrag varer normalt 1,5 - 2 timer inkl. pause. Starttidspunktet er angivet ud for hvert kursus.
Ferie
Medmindre andet er anført, følger undervisningen skolerne feriekalender. Der afholdes derfor ikke almen undervisning i efterårsferien, juleferien, påskeferien, pinsen og sommerferien.
Hensyntagende undervisning
Hensyntagende undervisning er for dig, som har vanskeligt ved at deltage på et alment hold pga. en lidelse eller et handicap. Der er færre deltagere på disse hold, hvorfor underviser har bedre mulighed for at tilgodese og imødekomme dine særlige behov. Da kommunerne yder et særligt tilskud på de hensyntagende hold, kræves det, at du ved første fremmøde underskriver en tro- og loveerklæring som dokumentation for, at du er berettiget til at deltage på denne type undervisning.
Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Mæglingsteamet for forbrugerklager: Nævnenes Hus.
Medlemskab af FOF's forening
FOF's vedtægter giver dig mulighed for at vælge en repræsentant til bestyrelsen. Ønsker du at blive medlem af FOF Københavns Omegn, kan du kontakte os for nærmere information.