Skip to content
Unges mentale sundhed | FOF Københavns Omegn

Nøgle til at styrke unges mentale sundhed

Nøgle til at styrke unges mentale sundhed. 

Negative oplevelser og personer fra dit liv, er med til at forme dig til den du er i dag. Din programmering af dig selv og dine forventninger til livet er altafgørende for din daglige trivsel. Vores selvtillid og energi påvirkes af vores tankegang og vores overbevisninger om os selv. Hvis vi har negative tanker om os selv, kan det føre til lav selvtillid og manglende energi.   

Ud fra forskning om hjernen, får du svaret på hvad der er afgørende for ens mentale velvære. Du får mulighed for at opnå en dybere forståelse af dig selv og de mekanismer, der styrer dit liv. Du vil forlade foredraget med værdifulde redskaber til at bruge hjernen på en ny måde, som skaber glæde og optimisme i din hverdag.   

Dette foredrag giver dig mulighed for at tage kontrol over dit sind og opdage en dybere forståelse af dig selv. Du vil forlade foredraget med praktiske værktøjer til at minimere tankemylder og opnå en mere fredfyldt og bevidst tilværelse.  

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.06.2024 17:00-18:40 Rødovregård Marialucia Larsen
Marialucia Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Marialucia Larsen

Marialucia er mentaltræner og hjælper folk med at udleve deres fulde potentiale og nå deres mål med øget energi og glæde. Med udgangspunkt i hjernevidenskab og positiv psykologi, hjælper hun folk til at få en hverdag med en ”glad livsstil” fri for stress og smerter. Hun driver en foredrags- og kursusvirksomhed som hjælper virksomheder, skoler og enkelte personer med at bruge hjernen på en ny måde, så stress mindskes og trivsel øges. 

Hun er yderst kompetent indenfor sit felt, og er en blændende formidler på scenen. Hun har en god kontakt med publikum, som nyder hendes formidlingsevne, engagement og ikke mindst charme på scenen. 

Marialucia næste generation af Danmark første Stress- og smerteekspert Ole Larsen. Forfatter til bestseller borgen: "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" og grundlægger af uddannelsen til Stresskonsulent og ALFA-kinesiolog. De sidste 10 år har Marialucia, sammen med Ole, uddannet kursister og lært dem de unikke metoder, som fjerner stress, smerter, forbier og allergi.