Skip to content
Skriv din livsfortælling | FOF Københavns Omegn

Skriv din livsfortælling (i tide)

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Men den mundtligt overleverede historie overlever kun så længe, der er nogen til at fortælle den videre. Når den først er skrevet ned, så kan den leve for altid, og kommende generationer i familie og slægt kan have glæde af den og lære af den. Foredragsholderens råd til dig er derfor: Skynd dig at komme i gang med at skrive din livsfortælling ned! 

Med foredraget får du en forklaring på, hvorfor det er vigtigt at skrive sin livsfortælling ned, og hvordan det kan være til glæde for både dig og din familie. Du får samtidig råd og ideer til at komme i gang med at skrive, og hvad du gør for, at projektet føles mere overkommeligt.

Foredraget holdes med udgangspunkt i Unna Hvids bog: Skriv din livsfortælling – hvorfor og hvordan. Til foredraget har du mulighed for at købe bogen til rabatpris.

Om foredragsholderen:
Unna Hvid, født 1967, er cand.mag. i historie og nordisk sprog og kultur, forfatter, foredragsholder og kunstner. Hun er født i Vestjylland, men bor i dag i København. Hun har i en årrække arbejdet med at hjælpe almindelige mennesker med at få skrevet og trykt deres livsfortælling.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 28.10.2024 14:00-16:00 Kilden Unna Nafre Hvid
Unna Hvid | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Unna Nafre Hvid

Unna er forfatter og foredragsholder. Hun skriver både faglitteratur og skønlitteratur, og kan bedst lide det felt, hvor historie og litteratur mødes. Som forfatter står man på ryggen af både den levede historie og alle tidligere forfatteres fiktive frembringelser. Det må godt kunne mærkes.
Derfor er hendes foretrukne genrer fortællinger, folklore, eventyr, folkeviser, myter, sagn, sagaer og historiske romaner. Og gerne i moderniseret form. Ravnen er mit forfatterskabs kendetegn. Den symboliserer tanke og erindring.