Skip to content
Sang og stemmetræning | FOF Københavns Omegn

Sang og stemmetræning

Går du med en sanger i maven? Eller har du altid gerne villet synge men savnet modet til det? Så er sangundervisning noget for dig! 

Du vil lære, at din stemme indeholder både kraft og dynamik, og du vil komme til at opleve, hvor godt det føles for hele kroppen, når stemmen bruges rigtigt. Din stemme vil udvikle klang og fylde, og du vil mærke større glæde, når du synger. 

Du vil lære, hvordan du kan skabe dit eget udtryk i sangen, hvad enten du aldrig har sunget før, eller har gået til sang før. 
Der undervises på alle niveauer fra helt uøvede til solist- og korstemmer. 
Det er ikke en forudsætning, at du kan læse noder eller at du synger eller har sunget før. Vi tager udgangspunkt i glæden ved at synge og din lyst til at lære noget nyt. 

Du undervises af professionel sangpædagog og lærer alt fra vejrtrækning, støtte, intonation, klang til dynamik og tekstudtale.

Kontakt lærer for nærmere oplysning og indplacering på holdet. NB! For deltagere over 14 år.

Lærerens baggrund er en musikuddannelse fra Københavns Universitet, 10 års klassisk og 5 års rytmisk sangtræning samt et 22-årigt professionelt pædagogisk virke inden for sangundervisning. Korleder Anne-Marie Christiansen kan kontaktes pr. mail: anne.marie.chr.musik@gmail.com <mailto:anne.marie.chr.musik@gmail.com> og pr. tlf.: 5127 3610

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 26.01.2024 19:00-20:40 Kildegårdskolen Vest Anne-Marie Christiansen
2 Fredag 02.02.2024 19:00-20:40 Kildegårdskolen Vest Anne-Marie Christiansen
3 Fredag 09.02.2024 19:00-20:40 Kildegårdskolen Vest Anne-Marie Christiansen
Se alle Se færre
Anne Marie Christiansen | FOF Københavns Omegn

Anne-Marie Christiansen

Anne-Marie har en musikuddannelse fra Københavns Universitet med 10 års klassisk og 5 års rytmisk sangtræning. Dertil har hun et 22-årigt professionelt pædagogisk virke inden for sangsundervisning.