Skip to content
Hensynstagende bevægelse og afspænding | FOF Københavns Omegn

Bevægelse og afspænding i varmt vand

På vores Bevægelse og afspændingshold drager du fordel af vandets bærende egenskaber, så du på en hensigtsmæssig og skånsom måde kan træne muskler og led. Bevægelse og afspænding er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i fx ryg, hofter, knæ, led og muskler. 
Træningen består af rolige og kontrollerede bevægelser, og øvelserne tilpasses den enkelte, så skader og overbelastning undgås. Denne motionsform styrker din bevægelighed, muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed på skånsom vis.

Bemærk! Da kommunen yder et ekstra tilskud til handicapundervisningen, kræves der en underskrift som dokumentation på, at du er berettiget til at deltage på et hensynstagende hold. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.02.2024 17:30-18:15 Hjortespringbadet John Ludvigsen
2 Torsdag 22.02.2024 17:30-18:15 Hjortespringbadet John Ludvigsen
3 Torsdag 29.02.2024 17:30-18:15 Hjortespringbadet John Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

John Ludvigsen

John er uddannet i fitness branchen med certifikat til at undervise i stort set alt indenfor bevægelse samt dansk idrætsforbund og dansk svømmeforbund. 

Herudover er han uddannet som babysvømmelærer, motionsbokseinstruktør og fitnessinstruktør ,samt pilates reformer hos Energii københavn. Derudover har han været landstræner for Dansk Svømmeunion, Dansk Triathlon Forbund og ikke mindst Dansk Handicap Idræts-Forbund.
Hans undervisning er karakteriseret ved, at han altid sætter den enkelte kursist i centrum, uanset træningsform.