Skip to content

Yoga for seniorer

Det er aldrig for sent at begynde på yoga. Yoga er for alle, uanset alder.

Vi går blidt til værks og tager hensyn til kroppens kunnen. Vi arbejder hele kroppen igennem med de klassiske yogastillinger. Stillingerne smidiggør, styrker og vedligeholder muskler, led, rygsøjle og knoglerne. Stillingerne indvirker også på indre organer, de endokrine kirtler og nerver. 

Øvelserne løsner op for fysiske og psykiske spændinger og frigiver energi. Endvidere arbejder vi også med åndedræts-, venepumpe- og balance øvelser. Vi afslutter undervisningen med guidet afspænding. 

Mød op i løstsiddende tøj som du kan bevæge dig frit i.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 26.01.2024 08:15-09:45 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
2 Fredag 02.02.2024 08:15-09:45 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
3 Fredag 09.02.2024 08:15-09:45 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
Se alle Se færre
Mette Westegaard | FOF Københavns Omegn

Mette Westergaard

Mette Westergaard har en yogauddannelse fra Kreativ Yoga og har igennem tidens løb taget et hav af kurser indenfor yoga og bevægelse. Det er vigtigt for hende, at du oplever glæde ved at bevæge dig og mærke din krop, om det så er, når du strækker, styrker eller mærker at pulsen kommer op. Det er hendes ønske, at undervisningen - udover at give dig en stærk og smidig krop - også opnår en større kropsbevisthed og et mentalt overskud. Hvis du har svært ved nogle af yoga stillingerne eller andre øvelser, kan du regne med, at Mette næsten altid kan finde alternative løsninger, som du kan lave. 

Mette Westergaard har undervist hos FOF siden 2009. Læs evt. mere om Mette på www.livsyoga.dk