Skip to content
blomster dekoration orange - Jannie Kløve kurser hos FOF i Randers i blomsterbinding

Blomsterbinding efterår

Blomsterbindings kursus for alle, der elsker at være kreative med blomster, græsser, grene - alt hvad vi kan finde i naturen/haven med lidt tilkøb fra butikkerne indimellem. Vi udnytter i høj grad, hvad du har i gemmerne og kommer til at øve os i begrænsningernes svære kunst og det “at vælge til og fra” samtidig med, at vi forsøger at komme omkring så mange teknikker som muligt.

Dette efterår skal vi selvfølgelig nyde sensommerens lækre blomster. Vi skal lege med blade, kranse, tråd og kugler. Senere arbejder vi ihærdigt henimod at blive klar med alle julens binderier. Vi slutter kurset af med at lave den smukkeste julebuket.

Der undervises i alt 7 gange hver 14. dag, og jeg sender materialeliste med billeder og forslag til to binderier - et lille og et stort - ud på mail ca. 10 dage før, men det er helt op til dig, hvis du har lyst til at lave noget helt andet fx at øve buketter - jeg skal nok hjælpe alt, hvad jeg kan. På kursus dagen medbringer jeg de foreslåede binderier og du medbringer selv materialer, du enten har fundet i haven/naturen eller har købt samt evt. underlag/krukker/fade og ikke at forglemme: en velassorteret værktøjskasse, masser af entusiasme og godt humør!

Glæder mig så meget til vi ses.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.09.2024 18:30-21:00 FOF Randers Jannie Kløve
2 Onsdag 25.09.2024 18:30-21:00 FOF Randers Jannie Kløve
3 Onsdag 09.10.2024 18:30-21:00 FOF Randers Jannie Kløve
Se alle Se færre
Jannie Kløve

Jannie Kløve

Jeg er uddannet blomsterbinder fra JU i Beder og blomsterdekoratør fra Handelsfagskolen i Skåde. Jeg har siden arbejdet i forskellige blomsterbutikker rundt omkring i Randers og omegn.
Jeg brænder for at genbruge og lave dekorationer, som man kan bruge hele året rundt og så bare pynte dem op igen alt efter årstiden. Det, at give sig selv et frirum og at slippe kreativiteten løs med naturens materialer…ja, det er der, efter min mening, ikke meget, der slår.