Skip to content
pastelfarvede fade vaser m.m. i jesmonite foto af Mari-ann Hansen

Kreativ med Jesmonite

På denne 3-timers workshop skal vi arbejde med Jesmonite, som er et nyt og spændende materiale, der er let at arbejde med.
Det består af en væske og et pulver, som blandes sammen, hvorefter det kan farves og støbes i forme. På denne workshop er der mulighed for at lege med farver, forskellige teknikker og mange forskellige forme. Der er bl.a. mulighed for at lave smykkeskåle, lysestager og små bakker.  Produkterne er klar til at tage med hjem ved workshoppens afslutning. 

Workshoppen henvender sig til alle, der har lyst til at være kreative, og det kræver ingen særlige forudsætninger.

Der vil være en materiale udgift på ca. 150 kr., som betales direkte til underviseren på kursus dagen.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.10.2024 18:00-21:00 Vestervangskolen Mari-Ann Hansen
mari-ann hansen

Mari-Ann Hansen

Jeg er uddannet folkeskolelærer med billedkunst som linjefag i 2010, men min interesse for kreativt arbejde har vist altid været der. Jeg er glad for at arbejde med mange forskellige materialer og finder det meget spændende at afprøve nye tendenser indenfor kreative håndværk. Den seneste tid har jeg især leget med Jesmonite, akvarel og stentøj.
I mit daglige arbejde er jeg vant til at undervise på mange niveauer og være blandt mange forskellige mennesker. Jeg nyder at skabe og eksperimentere, og min baggrund som folkeskolelærer har givet mig en solid erfaring i at formidle viden og kreativitet til andre.